Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Kine na een knieoperatie in Zedelgem

Voor een doeltreffende behandeling met behulp van kine na een knieoperatie in regio Zedelgem, zit u goed bij ons. Wij gaan samen tot het uiterste zodat u terug fysiek goed in uw vel zit. Na een knieoperatie zijn uw spieren beschadigt en is het dus van uiterst belang om deze terug te versterken. Uw knieën zijn een belangrijke schakel in uw bewegingen. U moet ze dus goed onderhouden. Na de operatie ervaart u last van stijfheid en pijn. Wij helpen u hiervan af te komen met simpele oefeningen.

Wilt u meer informatie over revalidatie kinesitherapie?

Terug te been met kine na een knieoperatie

Eens u terug thuis bent, begint uw kine revalidatie. In overleg met uw chirurg en arts stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Als ervaren kinesisten helpen wij u doorheen het hele proces en boeken we stap voor stap vooruitgang. Iedereen revalideert op zijn eigen tempo, vandaar kunnen we geen einddatum plakken op uw revalidatie. Kine na een knieoperatie verloopt meestal sneller dan kine na een heupoperatie. Het hangt allemaal af van de ernst van de wond en de soort operatie. We beginnen meestal met oefeningen op krukken, daarna wordt dit afgebouwd met één kruk. Uw einddoel is om weer normaal trappen te doen en terug te kunnen fietsen.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Bel ons nu

Na een orthopedisch letsel heeft u nood aan een goede kinesist. Ons gedreven team verwelkomt u met de beste zorg en kwaliteit. Wacht niet langer en maak nu een afspraak bij ons. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar op het nummer +32472363483, of stuur een e-mail naar info@kine-elisa.be.