Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Kine na een heupoperatie in Zedelgem

Voor kine na een heupoperatie in regio Zedelgem, zit u bij Kine-Elisa goed. Wij zetten in op persoonlijke begeleiding, want iedereen geneest op zijn eigen tempo. Als enthousiaste therapeuten staan wij voor u klaar om u de beste zorgen te geven. We staan in nauw contact met uw chirurg of arts om met de nodige info aan de slag te gaan.

Wilt u meer informatie over kine na een heupoperatie in Zedelgem?

Behandeling van een kine revalidatie na een heupoperatie

Met ons gedreven team aan kinesist therapeuten helpen wij u graag terug ter been. Na een heupoperatie moet u terug leren stappen. Als u een heupprothese heeft laten zetten, moet uw lichaam wennen aan de nieuwe materie. De kine revalidatie start al de tweede dag na de heupoperatie. In het begin zal dit met een looprekje zijn. Later met twee krukken en daarna wordt dit afgebouwd naar één kruk die u aan het niet-geopereerde been vasthoudt. Door artrose en de operatie is de kracht van de spieren rondom de heup afgezwakt. Daarom is het belangrijk dat u na een heupoperatie meteen aan de slag gaat met oefeningen van een kinesist. Op de dag van de operatie kan u al beginnen met simpele oefeningen. Verwar het niet met een kine om de bekkenbodem te trainen. Daarbij focussen wij voornamelijk op het aansterken van de bekkenbodemspier die dieper en lager gelegen ligt.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Start nu uw revalidatie bij ons

Bij Kine-Elisa kan u terecht voor een verschillende soorten kine revalidatie na een operatie. Wij bieden kine na een rugoperatie of heupoperatie aan. Ook kine na een knieoperatie is enorm belangrijk om terug te leren wandelen. Wij helpen u verder met al uw zorgen. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kan u een e-mail sturen naar info@kine-elisa.be. U kan ons ook altijd telefonisch contacteren op het nummer +32472363483.