Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Kine na een operatie in Zedelgem

Kine na een operatie is bij Kine-Elisa in Zedelgem een veel voorkomende behandeling. Na een operatie is het belangrijk om aan een goede revalidatie te beginnen. Met postoperatieve kine begeleiden wij u in Zedelgem met een persoonlijk traject.

Wilt u meer informatie over kine na een operatie in Zedelgem?

Kine na een operatie is belangrijk

Postoperatieve kine is een belangrijk onderdeel in uw herstelproces. Het helpt alle weefsels en structuren in uw lichaam optimaal te herstellen na een ingreep. Als u niet aan postoperatieve kine doet, kunnen klachten blijven aanhouden en weefsels niet optimaal herstellen. Onze ervaren kinesisten volgen uw traject op de voet. Met een postoperatieve revalidatie schrijft de chirurg of arts een traject voor. Na een zware ingreep zal de kine revalidatie langer duren dan na een kleinere ingreep. Kine voor orthopedische letsels zullen een langer revalidatietraject vragen dan prenatale kine. Prenatale kine kan logischer wijze maximum negen maanden duren. Bij orthopedische problemen kan dit soms jaren duren om optimale genezing te garanderen.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Hoe gaan we te werk?

Bij een eerste consultatie kijken we eerst naar de oorzaak van uw klachten en maken we een persoonlijk revalidatieschema. We staan altijd in rechtstreeks contact met uw chirurg. Zo weten we exact waar we op moeten focussen. Daarna gaan we meteen aan de slag met de revalidatie en gaan we stap per stap te werk. Ons werk is pas gedaan als u terug actief in het leven staat!

Kom nu bij ons langs

Herstel sneller na een operatie dankzij postoperatieve kine. Met een gedreven team aan kine therapeuten staan wij u graag te hulp voor al uw klachten. U kan ons altijd bellen op het nummer +32472363483 of mailen naar info@kine-elisa.be. Start nu uw revalidatie en pik uw oude leven terug op!