Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Prenatale kine in Zedelgem

Heeft u tijdens uw zwangerschap nood aan prenatale kine in regio Zedelgem? Kom dan langs bij Kine-Elisa. Met prenatale oefeningen tijdens uw kinesessie helpen wij u door de slopende periode van uw zwangerschap. Uw lichaam ondergaat een hele boel veranderingen die verschillende klachten kunnen veroorzaken. Start daarom met kine om uw lichaam voor te bereiden op de bevalling.

Wilt u meer informatie over prenatale kine in Zedelgem?

Beter voorbereid op de zwangerschap met prenatale kine

Het is bewezen dat vrouwen die aan prenatale kine doen voor de bevalling beter voorbereid zijn als het grote moment aanbreekt. Voor de beste zorg bij kine voor de bevalling, moet u bij ons in Zedelgem zijn. Zwangerschapskinesitherapie helpt u met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en perstechnieken. Ook uw bekkenbodem trainen met kine hoort hierbij. Het beschermt niet alleen uw bekken, maar ook uw baby tijdens de bevalling. Na de zwangerschap kan u uw spieren terug versterken met postnatale kine.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Start nu met de voorbereiding van uw zwangerschap

Bent u op zoek naar een goede therapeut voor prenatale oefeningen met behulp van kine in regio Zedelgem? Neem dan snel contact met ons op. Wij ondersteunen u maar al te graag doorheen uw zwangerschap. U hoeft zich niet op te maken bij uw eerste consultatie. Doe gemakkelijke kledij aan waar u zich comfortabel in voelt. We gaan meteen van start met de eerste kine sessie voor de bevalling! Wij zijn altijd bereikbaar op het nummer +32472363483. U kan ook altijd mailen naar info@kine-elisa.be voor al uw vragen.