Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Postnatale kine in Zedelgem

Voor de beste zorgen tijdens postnatale kine, bent u bij Kine-Elisa in Zedelgem aan het juiste adres. De zwangerschap is een mooie maar ook slopende periode voor uw lichaam. Door postnatale oefeningen te doen met behulp van kine, herstelt u uw lichaam terug op korte tijd. U wilt toch niet met extra kwaaltjes blijven rondlopen? Met kine na de bevalling bent u sneller terug uw oude zelf om zo de beste mama te zijn.

Wilt u meer informatie over postnatale kine in Zedelgem?

Herstel sneller na uw zwangerschap met postnatale kine

Onze groepspraktijk helpt u maar al te graag verder met postnatale oefeningen met kine in de buurt van Zedelgem. Het is sterk aangeraden om aan kine te doen na de bevalling. Veel vrouwen die uit de zwangerschapsfase zijn, versterken hun kracht terug met kine oefeningen. Zo kan u de beste mama voor uw kindje zijn. Bij postnatale kine focussen wij ons op de revalidatie van uw buik- en bekkenbodemspieren. Met zwangerschapskinesitherapie helpen wij u om zo snel mogelijk terug uw sterke zelf te zijn. Door onze verschillende specialisaties kunnen we iedereen onze hulp aanbieden. Versterk terug uw spieren door postnatale oefeningen te doen tijdens kine. Als u zich al voor de bevalling wilt voorbereiden, kan u prenatale oefeningen doen. Ook voor zo’n oefeningen kan u bij ons terecht.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Start nu met kine

U kan bij onze ervaren kinesisten terecht voor kine na bevalling in regio Zedelgem. Een goede revalidatie is noodzakelijk om toekomstige klachten te vermijden. Bij de eerste consultatie starten we meteen met de postnatale oefeningen met behulp van kine. Doe daarom gemakkelijke kledij aan en neem een handdoek mee. Wilt u een afspraak maken? Dan kan u ons telefonisch contacteren op het nummer +32472363483 of een e-mail sturen naar info@kine-elisa.be. Boek nu uw afspraak voor een kine training na uw bevalling en versterk terug uw lichaam.