Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Revalidatie kinesitherapie in Zedelgem

Bent u op zoek naar de juiste revalidatie met kinesitherapie in regio Zedelgem? Dan bent u bij Kine-Elisa aan het juiste adres. Wij bieden u een optimale revalidatie met persoonlijke begeleiding aan. Via een uitgebreid onderzoek, gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Daarna starten we met een aangepast revalidatie- en trainingsschema. Met kine revalidatie is ons doel om u fysiek terug goed in uw vel te laten voelen en herval te vermijden.

Wilt u meer informatie over revalidatie met kinesitherapie?

Revalidatie met behulp van kinesitherapie

Bij een revalidatie met kinesitherapie richten wij ons bij Kine-Elisa op snel herstel en een kwaliteitsvolle behandeling. Wij volgen jaarlijks meerdere bijscholingen om u te helpen met de nieuwste technieken. Wij beschikken dan ook over een breed aanbod aan kine revalidatiebehandelingen, zoals:

Al onze revalidaties zijn steeds op maat gemaakt voor uw lichaam en letsel. Een kine revalidatie vraagt veel tijd en geduld. We willen niet te snel te werk gaan en na enkele maanden terugval krijgen. We gaan stap voor stap te werk en pas bij progressie gaan we naar een volgende stap. De duur van een revalidatie met kinesitherapie hangt af van het letsel. Elk lichaam is uniek, dus een herstel verloopt bij iedereen anders.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Maak nu uw afspraak

Wilt u snel en effectief herstellen? Onze ervaren kinesisten helpen u graag met uw persoonlijke kine revalidatie. Maak komaf met constante pijn en contacteer ons op het nummer +32472363483. U kan ook altijd mailen naar info@kine-elisa.be of een bericht achterlaten op onze contactpagina. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.