Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Kine na een trauma in Zedelgem

Doe aan kine na een trauma bij Kine-Elisa in Zedelgem. Wij schenken we ook aandacht aan kine na een trauma. Het is belangrijk om zowel mentaal als fysiek te genezen na een zwaar letsel. Met de nodige doorzettingskracht verwezenlijken wij al uw doelen. Win stap voor stap uw vrijheid terug met kine.

Wilt u meer informatie over kine na een trauma in Zedelgem?

Herstel met kine na een trauma uw mentaal welzijn

Kine na een trauma helpt u om ook mentaal te herstellen. Een ongeval vergeet u niet snel meer, waardoor de meeste mensen er een trauma aan overhouden. Zeker na een orthopedisch letsel is het aangeraden om aan kine te doen om uw trauma een plaats te geven. Het verliezen van een arm of been is zwaar om te verwerken. Het is een hele aanpassing in uw dagelijks leven. Wij helpen u daar graag bij om hiermee om te gaan. Maar ook andere verwondingen kunnen voor een trauma zorgen. Wij helpen u met al de gevolgen van uw ongeval omgaan en u terug een veilig gevoel te geven. Postoperatieve kine verloopt samen met het verwerken van uw trauma. Door kine revalidatie leert u terug zelfstandig te bewegen en te leven.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Vraag nu om hulp

Jaarlijks volgen wij meerdere bijscholingen om ons aanbod alsmaar uit te breiden. Zo kunnen wij als ervaren kinesisten meer mensen onze hulp aanbieden en verder helpen. Blijf niet zitten met uw trauma en maak nu uw afspraak. Wij zijn altijd bereikbaar op het nummer +32472363483. U kan ook een e-mail sturen naar info@kine-elisa.be. U staat er niet alleen voor!