Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Kine voor orthopedisch letsel in Zedelgem

Bent u op zoek naar een kine voor het herstel van uw orthopedisch letsel in regio Zedelgem? Bij Kine-Elisa zit u goed. Na een operatie wordt u meestal doorverwezen naar een kinesist om een revalidatieprogramma op te stellen. We bekijken uw klachten en maken samen een persoonlijk trainingsschema. Bij een orthopedisch letsel zijn uw gewrichten en botten beschadigt, zoals armen en benen. Ook de ruggenwervel en botten van de romp horen hierbij.

Wilt u meer informatie over kine voor orthopedisch letsel in Zedelgem?

Doe aan kine na een orthopedisch letsel

Na een accident of operatie is uw lichaam verzwakt. Het is daarom van groot belang om met behulp van postoperatieve kine aan revalidatie te doen. Bij uw eerste consultatie heeft u een geldig voorschrift van een arts nodig en eventuele verslagen en gegevens van medische beeldvorming. Kine revalidatie vraagt veel tijd en doorzetting. Een kine revalidatie voor een orthopedisch letsel vraagt meer tijd dan een kine voor rugklachten. Van een kinesist met de nodige expertise krijgt u de nodige begeleiding om snel weer op de been te zijn. De emotionele gevolgen na een orthopedisch letsel kunnen groot zijn. Vandaar bieden wij ook kine na trauma’s aan. Wij helpen u met het verlichten en verwerken van uw trauma.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Neem nu contact op met ons

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u specifieke vragen? Contacteer ons dan gerust via het nummer +32472363483. U kan ook altijd mailen naar info@kine-elisa.be. Als ervaren kinesisten staan wij paraat om al uw klachten te behandelen. Wij doen er alles aan om uw letsels te genezen.