Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Zwangerschapskinesitherapie in Zedelgem

Bent u op zoek naar een zwangerschapskinesitherapie in regio Zedelgem? Dan helpen wij u graag verder. Een zwangerschap brengt de nodige kwaaltjes met zich mee. U ziet uw lichaam elke dag veranderen, dus u zal zich ook anders moeten gaan gedragen in uw bewegingen. Schakel daarom de hulp in van een kinesist tijdens uw zwangerschap. Zwangerschapskinesitherapie biedt een grote hulp, zowel voor als na de bevalling.

Wilt u meer informatie over zwangerschapskinesitherapie in Zedelgem?

Verschillende vormen van zwangerschapskinesitherapie

Voor veel vrouwen is een kinesist een grote hulp tijdens de zwangerschap. Rugklachten en bekkenpijn zijn vaak voorkomende klachten die dan ook graag te voorkomen zijn met behulp van zwangerschapskinesitherapie. Ook kan u zich leren voorbereiden op de eigenlijke bevalling. Zowel voor als na de bevalling is een kinesist een grote hulp voor de zwangerschap. Prenatale kine begeleidt u in al uw klachten en veranderingen voor de bevalling. Na de bevalling kan u starten met postnatale kine. Hierbij streven we naar het wegwerken van klachten na de zwangerschap of bevalling met een kine revalidatie. Postnatale oefeningen zijn vooral gericht op het herstel van de bekkenbodemspieren en rug. Ook buikspieroefeningen na de zwangerschap worden bij Kine-Elisa aangeboden.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u graag uw klachten van de zwangerschap verlichten of wegwerken? Aarzel dan niet en maak nu uw afspraak voor zwangerschapskinesitherapie. Bij vragen kan u ons altijd bereiken op het nummer +32472363483 of door een e-mail te sturen naar info@kine-elisa.be. Als ervaren kinesisten helpen wij u graag verder met al uw klachten tijdens de zwangerschap. Ons team staat elke dag opnieuw klaar voor u.