Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Bekkenbodem kine in Zedelgem

Laat uw bekkenbodem herstellen met behulp van kine bij Kine-Elisa in Zedelgem. U leert uw bekkenbodemspieren te voelen en bewust te gebruiken. Deze spieren kan u zelf niet zien, vandaar is het zinvol om hulp in te schakelen van een kinesist. Het is belangrijk dat u weet hoe u deze spieren moet gebruiken, vooral tijdens een zwangerschap.

Wilt u meer informatie over bekkenbodem kine in Zedelgem?

Waarom is bekkenbodem kine belangrijk?

Met behulp van oefeningen worden de bekkenbodemspieren versterkt. Soms zijn deze te zwak of te gespannen, waardoor er klachten ontstaan. Ook kan het zijn dat ze niet op de goede manier functioneren en u ongewild urine verliest. Het trainen van de bekkenbodem tijdens de zwangerschap is goed om problemen hieraan te vermijden. Met zwangerschapskinesitherapie helpen wij u met al uw zwangerschapskwaaltjes. Tijdens een zwangerschap ervaren vrouwen meer last van verzwakte bekkenbodemspieren. Met de juiste prenatale oefeningen kan dit vermeden of verholpen worden. Bij postnatale oefeningen wordt er eerder gefocust op het herstel. Het aansterken van uw bekkenbodem kan na zes weken met kine versterkt worden.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Kom langs en versterk uw bekkenbodem

Kom terecht bij een professioneel team van kinesisten en ga met ons op zoek naar de juiste behandeling. Onze expertise reikt verder dan kine revalidatie. Onze ervaren kinesisten helpen u ook om klachten te voorkomen. Daarom is het dus zeker geen overbodige luxe om op tijd naar een kinesist te gaan. Bel ons nu op het nummer +32472363483 of stuur een e-mail naar info@kine-elisa.be.