Online afspraak boeken

Meerdere specialisaties

Individuele begeleiding

Kine na een rugoperatie in Zedelgem

Bent u op zoek naar een goede kine na uw rugoperatie in de buurt van Zedelgem? Kom dan langs bij Kine-Elisa. Wij helpen u verder met al uw klachten en revalidaties. Wacht niet te lang met het zoeken naar een goede kinesist. Het is belangrijk om na uw operatie meteen aan de slag te gaan met uw revalidatie.

Wilt u meer informatie over kine na een rugoperatie in Zedelgem?

Terug soepel met kine na uw rugoperatie

Met kine na een rugoperatie zorgt u terug voor flexibiliteit en beweegbaarheid. Bij Kine-Elisa werken we met enthousiaste kinesisten die met u stap voor stap uw oude fysiek herstellen. Met oefeningen helpen we u terug mobieler worden. De oefeningen zijn gericht op de impact van uw ingreep, leeftijd en lichaamsbouw. Als we vooruitgang zien, is het cruciaal om niet meteen te stoppen en te blijven doorzetten. Bij vroegtijdige stopzetting van kine revalidatie is herval mogelijk. Zet dus door met uw kine om volledig herstel na uw rugoperatie te garanderen. Een orthopedisch letsel gaat vaak gepaard met een trauma. Daarom bieden we ook kine na een trauma aan.

Kine elisa revalidatie kinesitherapie zedelgem

Boek nu uw afspraak

Met onze vele specialisaties staan wij iedereen te hulp. Wij helpen u met een grote glimlach verder en zorgen voor optimaal herstel. Voor al uw vragen of opmerkingen kan u mailen naar info@kine-elisa.be of ons bellen op het nummer +32472363483. Wij staan alvast voor u klaar om uw herstel te garanderen!